El dimecres 8 de maig estarem presents a l’espai Pop Up Stores de l’REC.019 i no podem tenir més ganes.

Per a qualsevol que hagi estat alguna vegada al REC d’Igualada, és ben conegut que es tracta d’un esdeveniment al qual sempre vols tornar. Per la seva ambient, per la gent, per la programació musical i per tota l’oferta de productes de disseny de grans i petites marques.

Conjunt U-SEA Blau

En NUDO estem comptant els dies perquè arribi el dimecres 8 de maig, dia en què podràs trobar-nos al box 4 de l’espai Estrella Damm Pop Up Gallery.

Estarem presentant les peces de la nostra nova col·lecció càpsula Interludi#01 a preus especials i també podràs trobar peces úniques amb la venda especial de mostrari que estem preparant per aquest dia.

Ens veiem el 8 de maig al REC. Consulta tota la programació i les marques que podràs trobar a la seva pàgina web.

Postal Pop Up Day Rec.019
Cartell del Rec.019 dissenyat per David Carson